Cumartesi, Ekim 11, 2008

Ingiliz Kazaklar

Bir takim dusunun,-ki milli takim olmasi daha abest- deplasmana gittiginde rakip takimin formalarini magazadan satin alsin. Yukardaki gordugunuz kardes,Kazakistan milli takimi oyuncusu bu aksam Ingiltere'yle oynuyorlar Ingiltere'de. Ve dun takimdan bir cok oyuncu 49,99 £'a satilan bu formalardan almis. Ortalama haftalik 150£ kazanan oyuncular paraya kiymislar. Bu aksamki mac kac farkla biter bilmiyorum ama,bundan sonraki hamleleri yildiz futbolcudan imza almak olabilir..

Perşembe, Ekim 09, 2008

Fifa Dunya Siralamasi Ilk 15

1 Ispanya
2 Italya
3 Almanya
4 Brezilya
5 Hollanda
6 Hirvatistan
7 Arjantin
8 Cek Cumhuriyeti
9 Rusya
10 Portekiz
11 Fransa
12 Kamerun
13 Turkiye
14 Ingiltere
15 Bulgaristan

Bizim Amca

Onceki gun Artemio Franchi'de resimdeki Eski Fiorentinali Stefano Borgonovo icin,Fiorentina ve Milan karsi karsiya geldi. Artemio Franchi,Fiorentina ve Milan deyince her Turk futbolseverinin aklina gelen isimde ordaydi..

Karim Benzema

Real Madrid'in 2009 yili bombasi olarak one cikiyor. Kasim 1987 dogumlu bu oyuncu icin, As gazetesine gore Lyon'un istedigi rakam 50 mil. €.. Lyon futbol akademisinin urunu olan bu oyuncu 2004 yilindan beri 83 kez forma giyidigi Lyon'da 32 gol kaydetti. Suanda 10 numarali formayi giyen oyuncu icin Fransa'nin gelecegi gozuyle bakiliyor..

Çarşamba, Ekim 08, 2008

Tribunde bir guzel

Futboldan anliyan kadinlar basliginda oldugu gibi hastasiyiz boyle hatunlarin.. Italyan show-girl Sara Varone, Juventus-Palermo macini izlerken..

M.City'nin Yeni Hedefleri

Ispanyol As gazeteside gunun bombalarindan birini patlatmis. Manchester'in yeni hedefleri Cassano ve Henry diye baslik atilmis. Christian Ronaldo, Kaká, Ronaldo, Fernando Torres, Tévez, Kun Aguero derken,Al-Fahim abimizin son gozdeleri bunlarmis.. Ben bu Araplari cozemiyorum,bir tarafta mali kriz deniyor,adamlar takimlarini satisa cikariyor, bir taraftan Al Fahim'ler transfer bombalari patlatiyorlar.. Hadi hayirlisi.

Rafael Benítez

Rafa Benitez,bugunlerde Ingiltere basinini mesgul ediyor. The Sun gazetesinin haberine gore Italyan devi Juventus pesinde. Liverpool patronlarinin finansal krizi gozonunde bulundururak yeni sozlesmesinde kesintiye gitmesi bu basarili antrenoru Italya'ya dogru itiyor. Benitez,Liverpooldaki halen devam eden teknik direktorluk seruveninde 1 FA Cup,1 Community Shield,1 Sampiyonlar ligi kupasi, birde Super Kupa kazanmisti..

Salı, Ekim 07, 2008

Adriano Alisveriste..

Milano sokaklarinda,Adriano ablayla alisveriste..


TSL 6. Hafta

Ankaraspor 2 - 0 Sivasspor
Konyaspor 2 - 3 Trabzonspor
Antalyaspor 1 - 4 Gaziantepspor
Denizlispor 2 - 1 İstanbul B.Ş.B.
Bursaspor 2 - 1 Galatasaray
Eskişehirspor 2 - 1 Kocaelispor
Ankaragücü 0 - 2 Gençlerbirliği
Fenerbahçe 1 - 4 Kayserispor
Beşiktaş 2 - 1 Hacettepe

Serie A 6.Hafta

Atalanta-Sampdoria :4-2
Cagliari-Milan :0-0
Chievo-Fiorentina :0-2
Genoa-Napoli :3-2
Inter-Bologna :2-1
Juve-Palermo :1-2
Lazio-Lecce :1-1
Reggina-Catania :1-1
Siena-Roma :1-0
Udinese-Torino :2-0