Çarşamba, Mart 31, 2010

Neden Yazmiyoruz?

Oncelikle blog yazarlarindan Tiko,vatani gorevi nedeniyle Urfa'da. Yigit,Istanbulda kendini mezun olmaya adayinca,ve bende isten dolayi pek zaman ayiramamamdan dolayi blogla fazla ilgilenemedik. Tabii bunlar bahane,yazilabilicek cok fazla sey yoktu durumumuzla alakali. Artik daha fazla ilgilenmek gerekiyor sanirim..
Ne yazicaktikki;
Muammer Celik,takim icin aclik grevi bile yapti. Kimse ilgi gostermedi,sendikalar haric. Takim desen,git gide daha kotu oynadi,2.Lig kacinilmaz sonuna yaklastirdilar..Peki suandaki durum;
KEV'e ait olan tesislerin satisiyla takimin kurtulmasinin yollari araniyor. Bir kac yildir taraftarin israrla istedigi bir yontemle takimin kurtulmasi mümkün. Ortada konusulan miktar 100 Milyon lira. Bu parayla borcun odenip,kalan paraylada ust ligler hedeflenicek gibi duruyor. Sendikalarin destegiyle,aylik 100-200 bin lira arasi maddi destek bekleniyor. Ayni sekilde,yillardir bir care destek beklerken,yardimi esirgeyen sanayi sirketleri kurumsal uyelik adi altinda aylik yardimlar yapilmasi saglanicak. Buda kulup acisindan iyi seviyelere gelmesini saglayacak. Kimileri bu borcu odemek yerine Korfez Belediyespor'la birlestirilip,borcsuz yola devam edilmesini istiyor. Ancak bu birlesmenin kesinlikle olmayacani baskan acikladi,ve benim gibi bu birlesmeyi istemeyenler acisindan rahatlamaya neden oldu. Bu ay yeniden secim yapilacak ve Muammer Celik,sozunu tutmayip bizi yuz ustu birakan yoneticiler yerine sendikalardan 3 kisiyle destekliyecegi yeni bir yonetim kurulu cikartacak. Artik güzel günler bekliyor,bu taraftar..