Salı, Şubat 10, 2009

Kamptan ziyade Ev ziyareti..

Boyle kampa can kurban.. PES onunde,kankalarin yaninda,makara girla.. Boyle rahati evde bulamazsin.. Ronaldinho,Pato,Robinho'lu Brezilya'nin kampindan bu goruntu. Dunya kupalari finallerinda karsi karsiya gelmesi en cok istenen takimlar,bu aksam Ingiltere'de hazirlik maci oyniyacaklar. Unlu '94 finali halen aklimizda yer etmis durumda. Baggio'nun tribunlere gonderdigi, Brezilya'nin kupayi kaldirdigi unutulmaz final.. Bu macinda kiran kirana geciceginden kimsenin suphesi yok.. Emirates Stadi'nda 21.45'te baslayacak ve NTV Spor'dan canli yayinlanacak.

Nina Moric

Guzel degil,hakketten cok guzel..

Global kriz büyüyor

Ispanya 3. Ligi takimlarindan Galactico Pegaso'da futbolcular, oyniyacaklari Real Madrid(C) mucadelesi once sortlari indirmisler. 3 aydir paralarini alamayan oyuncularin canina tak etmis, en sonunda donu sahaya birakmislar.. Adamlarda saygi durusu kulturu olmadigi icin bu kadar rahat yapabilirler,Turkiye'de olsa ortalik birbirine girer,elalemin karisi kizi izliyora baglanir is.. Suanda Super Lig'de bu olayida bizim takim yapar ya,neyse..

Scolari'ye yol

Ve "Sampiyonlar ligini beklerler" diyenler yanildi ve Hull City beraberligi sonrasi Scolari'ye yol verildi. Ingiliz gazeteleri bu ayriliktan 7.5milyon £ aldigini yaziyorlar.. 7 ayilk sure icin, kariyeri acisindan olmasa bile,maddi acidan muhtesem bir son. Oysaki Italya'da yilin bidonu secilen, son haftalardaki performansiyla resmen dokulen Quaresma'yida yeni kiralamislardi. En cok o uzulmustur bu duruma.. Herkesin dilinde ayni geyik var,"Butun gazeteler Fenerbahce'ye getirir Scolari'yi.."

Pazartesi, Şubat 09, 2009

Nicole Trunfio

Top model Nicole Trunfio,Madison Square Garden'da NY Knicks Boston Celtics macini izlerken.. Bizde yaninda olsaydik denilen anlardan..

Sivasspor : 2 - Kocaelispor :0

Bundan 15 yil once,Kocaelispor kafaya oynarken,esamesi okunmayan takimdan bugun 1 puan alsaydik iyi diyecek durumlara dustuk. Ama onlar bugun sampiyonluga oynayan taraf ve 2-0 galip geldiler. Cok fazla yorum yapasim yok mac hakkinda. Kayseri maci ilk macimiz gibi olurda,artik biseylerin degistigine inanabiliriz. Bu kadar pesinden giden taraftarin cektiklerine yazik..

Sivasspor : 2 - Kocaelispor :0
18' Yannick Kamanan
57' Balili