Pazartesi, Temmuz 13, 2009

Yeni sezon..

Takimin dusmesi kesinlestiginden beri kimse yazmiyor,yazmak istemiyordu. Yeni adresimiz,Bank Asya Birinci Lig. Belki eskisinden daha gür cikmasi gereken bir donemde,kimsenin icinde umut yok. Takim dagilmis gidenlerin yerine,gelenlerin kalitesi ortada. Daha genc bir kadroyla yeni sezonu actik.. Yeni teknik direktorumuz Cihat Arslan oldu. Yardimciliklarini, Mert Korkmaz, Mustafa Sarigul, Fevzi Layic ve Tufan Das yapicak. Adanaspor'dan kaleci Ahmet Sahin,Kayseri Erciyesspor'dan Ali Camdali,Sakaryaspor'dan Levent Demiray'la,Erhan Yılmaz ve Denizlispor'dan kiralık olarak alinan Zafer Cevik ile resmi sozlesme imzaldik. Diger isimlerle gidenler asagidaki listede mevcut. Egerki armaya ve renklere asiksak,yine pesinde olucaz.. Artik yapilan hatalarin son bulmasi dilegiyle..

Gelenler: Ramal Hüseynov (FK Bakü), Emrehan Ceylan (Konya Şeker), Şamil Ünal (Sivasspor), Ersin Veli & Ali Çamdalı (Giresunspor), Ahmet Şahin (Adanaspor), Zafer Çevik (Denizlispor-Kiralık), Erhan Yılmaz & Levent Demiray (Sakaryaspor), Doğan Ateş (Kasımpaşa)

Gidenler: Taner Gülleri & N'Sumbu (İstanbul B.B), Akeem Agbetu (Sivasspor), Adem Çalık & Murat Hacıoğlu (Denizlispor), Kılıçarslan Kopuz & Levent Kartop (Altay), Berkay Samancı & Serkan Yanık(Bucaspor), Serdar Kulbilge (Gençlerbirliği), Ergün Teber, Ergin Yücetaş, Fatih Akyel, Emrah Kiraz, Maurice Ross