Cumartesi, Kasım 01, 2008

Sukretmek..

Fotograf,gecen hafta Filistin - Urdun maci oncesinde cekilmis.. Filistinli oyuncular,hem gecmisteki kaybettikleri icin,hemde bu gunleri gordukleri icin dua ediyorlar..

Kuzey Ruzgari

Oslo takimi Stabaek'in tribunu.. Kuzey ulkelerini sevmek icin bir neden daha..

5@Traning

Fabio Cannavaro antremana cikarken..

Maria Sharapova

Maria Sharapova,Phoenix Suns ve New Orleans Hornets arasinda oynanan NBA karsilasmasini izlerken..

Rubén de la Red

Gectigimiz Persembe gunu Real Union'la Kral kupasinda oyniyan Real Madrid, genc oyuncunun durumunu dusunuyor. Ilk yarida,biranda yere duserek suurunu kisa bir sure kaybeden oyunucu,ilk mudahalenin ardindan hastaneye kaldirilmisti. Geceyi hastanede geciren ve arkasinda yapilan tum testleri normal cikan De la Red'in futbol oynamasinin riskli oldugu doktorlar tarifindan tartisiliyor. Her ne kadar oyuncu basin araci ile "Ben iyiyim" mesaji gondersede,Madrid yonetimi ne oldugunu tam ogrenene kadar onu dinlendirme karari aldi. Maçın ilk yarısında yaşanan olayda, yere düşerek şuurunu kısa bir süre kaybeden De la Red, sahada doktor müdahalesiyle kendine getirildikten sonra hastaneye kaldırılmıştı. Geceyi hastanede geçiren ve yapılan tüm testler sonrasında herhangi bir sağlık problemi olmadığı açıklanan De la Red, hiçbir şey hatırlamadığını söylediği olaydan sonra cuma günü Madrid'e dönerek evinde dinlenmeye çekildi. 23 yasindaki oyuncuya,onceki sezon Sevilla'nin yine genc yasta kaybettigi Puerta olayindan sonra daha dikkat edilecegi kesin..

Diego Milli Takim'da.

Gunlerdir konusulan gerceklesti,"Olur mu?","Olmaz mi?" derken Pazartesi gunu resmi aciklamayla beraber Efsane Diego Maradona,Basile'den bosalan Arjantin Milli Takiminin koltuguna oturdu. 48 yasindaki Maradona'yi bu koltukta gormek isteyenlerin basinda Arjantin Futbol Federasyon'u baskani Noray Nakis vardi. 1986 Dunya Kupasindaki perfonmasiyla aklimiza kazinan oyunu,ve daha sonraki sansasyonel yasamiyla her zaman gundemde kalmis oyuncu,Napoli ve kendi adini tasiyan kilisede coskuyla karsilandi..

Bloglarada sansur

"Sirada ne var baskan?"