Cuma, Nisan 03, 2009

Hersey yeni basliyor..


Birileri vardi,bu takim artik dustu diyen..
Birileri vardi,bu takim geri gelemez artik diyen..
Birileri vardi,bu takim artik desteklenmez diyen..
Birileri vardi,herseyi sadece izleyen..
Birileri vardi,bu takimin pesinden artik gidilmez diyen..
Birileri vardi,takim gecen hafta 5 yedi,ne deplasmani diyen..
Birileri vardi,bizim tutkumuzu anlamayan..
Birileri vardi ki,bu renklere asik olan,bu takim dusse nolur ben yine orda olurum diye dusunen,bu takima inananlarla destek veren,olmayani olduran,olani oldurmayan,inanilmaz deplasmanlarda mucadele eden,bu takim icin tribunde bagirmayi onur sayan,en kotu gunlerde bile pesini birakmayan,dusecegine asla inanmayan,ve inadirilamayan,amatorede dusse yerine cikarilani destekliyecegine renkleri destekleyenler bilirlerki.. Hersey her hafta yeniden basliyor..
Kimsenin inanmadigini yapmaya,Ankara yolundayiz..

Çarşamba, Nisan 01, 2009

UMUT



bu haftada ufacık bir umudun ardından 350 km,yolculuğa çıkarken herkes yanına valizini alır biz ise yine umutlarımızı yanımıza alarak yola koyuluyoruz.Herhalde yanınıza 3 şey alın deseler atkı,forma ve umut diyerek yola çıkarız.


Hayat bitmedikçe var umudum
Sen benim vazgeçilmez tutkum
Amatöre düşcek olsan bile
Yine peşindeyiz Kocaelisporum


Deprem senesi Rize maçında attığımız aylar sonra ilk galibiyetimizi aldığımız maçta ki gol sevinci unutulmaz o gün herkesin gözünde bir umut vardı.Aynı umut bugün fazlasıyla bulunmakta...
Yapmıştık şaşırtmıştık,yapabiliriz şaşırtabiliriz.Hayat var oldukça umudumuz var.

Salı, Mart 31, 2009

Zor geliyor be!


Hic yuzyuze tanismadim,ama cok kez omuz omuza ayni tarafa ayni seyleri soyledigimiz bir kardesimizi kaybettik bugun. Golcuk Kostad tayfasindan,Seckin Keles kardesimiz ebedi istirahatgahina cok erken gitti. Bu genc yasinda motorsiklet kazasinda,aramizdan ayrildi. Boynunda atkisi,yapilicak yollar,izlenicek maclar,yasanicak nice guzellikler varken gitti.. Zor geliyor be,genc yasta kaybetmek.. Mekanin cennet olsun,guzel guluslu Kocaelisporlu kardesim,gittigin yerlerde bize yer tut.

Saatli kale arkası




Cumurbaşkanlığı Kupasında hani şu dümenden bir penaltıyla elimizden alınan kupa maçımız saatli kale arkasını fullemiştik.Belki bu hafta bir kupa finali değil ama ondan kat kat daha önemli bir karşılaşma için yine 19mayıs stadında saatli kale arkasında yerimizi alacağız ve yine avazımız çıktığı kadar aşkımızı haykıracağız ve biletimizde yine saatli kale arkası yazıcak...biz saatli kale arkasını ortadan ikiye bölerek körfez gol gol gol çekme ihtimalini sevdik...